Hoe het werkt

Je wilt graag diverse lokaal geproduceerde producten bestellen via LokaNova, maar hoe gaat dat nou in zijn werk? Hieronder vind je de stappen in dit proces.

A. Je wordt deelnemer. Kom langs op onze locatie de Anna’s Hoeve, Molenweg 80 in Epe, en wordt daar Deelnemer. Kosten hiervan zijn eenmalig 20 Euro of Florijnen. Hiervan betalen we het ophalen van producten, het onderhoud van de site, koffie tijdens het ophalen etc. En je hoeft op zo’n inschrijfdag niet met lege handen naar huis, we hebben vaak wel wat verse producten in de losse verkoop.

B. Wij registreren je gegevens op deze site. Dat doen we vaak een dag nadat je je hebt aangemeld als Deelnemer. Zodra je gegevens zijn ingevoerd ontvang je een mail met je gegevens. Check ook even je spam folder want ervaring leert dat hij daar nog wel eens in terecht komt. Mocht je na 3 dagen nog niets van ons ontvangen hebben, wil je ons dan even mailen, dan zou er iets fout kunnen gaan.

C. Met je inloggegevens bij de hand kun je gaan bestellen hier op lokanova.nl. Alles wat je bestelt voor dinsdag 23.59 uur kun je zaterdag ophalen. Kies je producten en als je klaar bent rond je je bestel proces af. Er staat (nog) wel een knop betalen, maar later zie je de melding dat betaling contant gebeurt bij het ophalen. Zo voorkomen we dat we met afrondingsverschillen te maken hebben, en we werken op basis van vertrouwen dus dat kan prima zo. Je ontvangt een order bevestiging via de mail.

D. Iedere dinsdag om 23.59 uur stopt de mogelijkheid om te bestellen voor de komende zaterdag. Voor nu sluiten we dan even helemaal de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen. Op woensdag gaan we namelijk alle bestellingen doorgeven aan de boeren. Zij bereiden de bestellingen voor en zorgen dat die op tijd klaar staan.

E. Op vrijdag gaat de site weer open voor bestellingen, die dan op de volgende zaterdag (8 dagen later als je op vrijdag bestelt) opgehaald kunnen worden.

F. Op vrijdag middag en zaterdagochtend halen wij de producten bij alle leveranciers, veelal onze lokale boeren, op en brengen het naar de Anna’s Hoeve. Daar hebben we een grote koelcel tot onze beschikking zodat de producten gekoeld kunnen blijven.

G. Zaterdag tussen 11 en 13 uur kun je je bestelling halen bij de Anna’s Hoeve, Molenweg 80 in Epe. Onze vrijwilligers zijn daar aanwezig om je eventueel te helpen, de producten met je af te rekenen, en natuurlijk hebben we lekker een koffie of thee voor je klaar staan. Ook hebben we vaak wel een kraam met verse producten die je ter plekke nog kunt kopen! Neem je contant geld en eigen verpakkingen mee? Ook evt voor de eieren?

Heb je nog vragen? stuur ons gerust een mailtje, dan helpen we je graag!